За нас

              NIKOLA GIOKA  е българска търговска марка, свързана с производство и търговия на мъжко облекло от 1991 г. в град Варна.

          Г-н Никола Калчев, наричан от всички клиенти Никола Джиока, основател на фирмената марка, е намерил призванието си още в детството и от 15 – годишна възраст се занимава с проектирането и техническото изработване на мъжко облекло. Като специалист в тази област, предлаганите от него изделия са от изключително висок клас на изработка и от добре подбрани материи и материали.

            В магазини NIKOLA GIOKA  се предлагат елегантни костюми от 100% естествени материи като вълна, студена вълна, вълна с коприна, лен, памук и др., и същевременно съвременна спортно – елегантна линия на костюми, сака, панталони и ризи.

         „Искаме да отговорим по най-добрия начин на изискванията на нашите клиенти, като на всеки се обръща специално внимание при подбор на модел, кройка и аксесоари. Те получават професионално и персонализирано обслужване. Със съвети и консултация при избора му се стараем всеки да изглежда уникално и да е различен от другите.

               Клиентът трябва да е не само добре облечен, а да изглежда перфектно!  

               Клиентът трябва да остане доволен! „ - категоричен е Никола Джиока.

            Проектирането и ушиването на празнични облекла са приоритет всяка година. Предлагат се абитуриентски и сватбени костюми и аксесоари.

              Когато се налага, в магазина  се извършват и  корекции на облекла лично от Никола Джиока.